Jeg har lige sparet 3800 kr.

Jeg har lige sparet 3800 kr. om året på mine forsikringer!

Er du også en af dem som har en forsikring, men gemmer papirerne væk og bare betaler de regninger der kommer engang imellem?

Sådan har jeg desværre gjort i lang tid. Syntes personligt det er et lidt kedeligt emne… Men jeg fik øjerne op, der er nemlig rigtige mange penge at spare, hvis man bare bruge få minutter på, at kigge på sine forsikringer. De penge kan man jo så bruge på noget andet!

I stedet for at ringe rundt til utallige forsikringsselskaber, kan du bruge hjemmesiden Findforsikring. Her indtaster du dine forsikringsbehov. Derefter vil du automatisk modtage 3 tilbud helt gratis og uden at du skal røre en finger.

Findforsikring er en nem og gratis service, når du skal hente tilbud på diverse forsikringer.

Jeg fik 3 forsikringstilbud og valgte det billigt og bedste tilbud, der passede til mig. Derved sparrede jeg hurtigt 3800 kr. årligt på alle mine forsikringer, så nemt var det!

TIP 1: Når du har modtaget det billigste tilbud, eller det tilbud du føler der er bedst for dig, så husk, at det altid er muligt at prutte om prisen! Især hvis du eller din familie samler alle forsikringerne ét sted.

TIP 2: Hvis man vil spare mest muligt, så kan det være en god idé, at indhente nye tilbud én gang om året.

Der kan være mange penge at spare.

Prøv det her