Jeg savner sommeren!

Når jeg sidder og kigger gamle billeder igennem og samtidigt kigger ud på det triste påskevejr, så savner jeg virkelig sommeren og kan ikke lade vær med at drømme mig tilbage.
Selvom jeg arbejdede det meste af sommeren sidste år, så synes jeg alligevel at jeg fik suget en masse godt ud af den der var.

I år står den på en flytning og en masse praktiske ting, men forhåbentligt også en masse sol, god mad og glade dage. Denne sommer er min sidste lange sommerferie, nogensinde! Efter de knap 3 måneders sommerferie jeg har i år, så starter det barske voksenliv for alvor for mig. Det bliver spændende, men også lidt skræmmende. Dog glæder jeg mig helt vildt til at flytte til en ny by, i en ny lejlighed, få en ny arbejdsplads og et nyt studie.
Men først vil jeg nyde sommerferien inden den atter står på skole, så jeg til juni langt om længe kan kalde mig student. Det kan ikke gå hurtigt nok!

Sommeren i år vil derfor bestå af en masse arrangementer, men også af en masse praktiske ting ifl. til den kommende flytning. Vejret må derfor godt snart vende, så overskuddet bliver til at give den en sidste skalle inden huen sidder på mit hoved, så jeg kan holde en velfortjent og lang sommerferie med god samvittighed.