Løbeprogram

Skal du tabe dig eller vil du ligesom mig bare i bedre form?

Jeg har efter lang tids overvejelse fået mig selv overtalt til at begynde med at løbe. Egentligt ikke fordi jeg skal tabe mig, men fordi jeg trods mine kun 20 år, har en kondition som en 80-årig. Det er pinligt når man puster og stønner hver gang man skal til time på 3. sal!

Motivationen har været absolut ikke eksisterende i de kolde vintermåneder, men det er fedt at være kommet i gang. Det bedste af det hele er næsten, at man til at starte med ikke behøver at rive ret meget mere end 15-20 minutter ud af kalenderen for at komme i gang. Det er perfekt og der er derfor ingen undskyldninger for ikke at komme afsted.

Som hjælp til at komme i gang, har jeg brugt Iforms løbeprogram for begyndere. I løbeprogrammet starter man helt fra bunden og til sidst ender man med at kunne løbe ubesværet i en halv time uden pause. Programmet er opbygget sådan, at man ikke overbelaster sig selv og derved undgår skader.

Find løbeprogrammet her.

Jeg er selv rigtig glad for dette program, da man hurtigt mærker forbedring, hvilket for mig er virkelig motiverende i sig selv. Derudover er det rigtigt dejligt at have noget at rette sig efter, så man ikke presser sig selv for hårdt og får skader.

Vil du som mig i bedre form, så er der nu ingen undskyldninger for ikke at finde løbeskoene frem nu! Held og lykke med din nye form.