Herôme

Vil du have sunde, flotte og velplejede hænder og negle? Så se med her!

Herôme lægger stor vægt på kvalitet, troværdighed og service og har vel at mærke været på markedet siden 1991.
Jeg har altid døjet med bløde negle, som spalter. De når altid lige at få en god længde og så knækker de. Super irriterende og derfor underøgte jeg markedet og læste en helt masse godt om Herôme. Jeg så en masse før og efter billeder fra deres kunder og tænkte ”wauw, det må jeg prøve!”. Jeg købte derfor deres glasfil, skånsomme lakfjerner og neglehærder extra strong, hvor der som gave var en negleolie med.

Neglehærderen trænger helt ned i neglen og binder neglepladerne sammen og derved forstærker neglen. Det er derfor ikke en overfladebehandling, men en dybdegående behandling.
Olien bruges bag neglen sammen med kuren, så neglene vokser hurtigere og bliver mere fleksible, så de ikke knækker.

Neglehærderen skal påføres om aftenen, så behandlingen ikke bliver forstyrret af vand og sæbe i løbet af dagen.
Det er ligeledes meget vigtigt kun, at påføre neglehærderen i et tyndt lag.

Dag 1: Første aften renses neglene med lakfjerneren, så neglene er helt rene. Derefter påføres et tyndt lang neglehærder.

Dag 2: Her puttes der yderligere et tyndt lag neglehærder ovenpå det der er lagt den foregående dag.

Dag 3: Neglene renses med den skånsomme lakfjerner, som uden acetone og andre ødelæggende opløsningsmidler. Det er vigtigt at bruge en lakfjerner uden acetone, ellers vil virkningen af neglehærderen opløses.
Efter at have renset neglene, påføres et nyt tyndt lag neglehærder.

Behandlingen ovenfor gentages i 14-16 dage, hvis man som mig bruger Nailhardener Ex.strong. for Nailhardener Strong er det 21 dage.

Når man har aflsuttet sin kur vedligeholder man resultatet og hærder den nye negle ved at lægge 1-2 lag på om ugen. Her skal man rense hver gang man skifter lag.

Herômes negleprodukter kan købes på herome.dk.
Her finder du også en masse guides til hvordan man bruger de forskellige produkter og hvilke produkter der passer til lige nøjagtigt dig!

Det virker for godt til at være sandt, men jeg har virkelig fået de fineste, lange og sunde negle ved blot at følge deres introduktion fra hjemmesiden. Det er derfor virkelig et produkt jeg vil anbefale!